Reguli forum

Reguli de buna purtare.

Reguli forum

Postby Dzan » Fri Jan 30, 2009 12:07 am

Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii regulamentului. Acesta nu este un drept al viziatorilor ci un privilegiu.

1. Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii intr-o sectiune gresita a mesajului dumneavoastra.

2. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fii inteles de catre ceilalti membrii ai forumului.

3. In momentul in care deveniti membru al acestui forum adresa IP precum si adresa de e-mail a dumneavoastra vor fi stocate in baza de date a forumului. Se va pastra confidentialitatea asupra lor si se va face uz de ele numai in cazurile speciale.

4. Spam-ul si post hunting-ul sunt interzise fie prin topic-uri fie prin mesaje private.

5. Nu faceti cereri de Crack-uri, Seriale. De asemenea nu faceti reclama la servere private de jocuri. Util21.ro nu promoveaza si nu sustine pirateria.

6. Este interzisa folosirea de cuvinte obscene, vulgare, abuzive, indecente, amenintari si/sau atacuri la persoana, jigniri de orice fel.

7. Folositi materiale sau articole ale carui drept de autor nu va apartin doar prin specificarea sursei.

8. Nu va asumati rolul de administrator sau moderator al forumului. Acest lucru interzis si poate fi sanctionat. Daca doriti cu adevarat sa ajutati, exista butonul "Report"

Daca postul sau topicul dnv. a fost sters, acest lucru a fost facut in baza unui motiv intemeiat. Va rugam sa nu il rescrieti.
User avatar
Dzan
Site Admin
 
Posts: 86
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:22 pm

Return to Reguli

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron