Photoshop CS4

Fotografii, aparatura, Photoshop

Photoshop CS4

Postby Dzan » Tue Jan 20, 2009 10:25 pm

Descriere

Adobe Photoshop CS4 accelereaza marind viteza cu care ajungeti de la creatiile imaginate la cele puse in practica. Ideal pentru fotografi, designerii graficieni si designerii web, acest standard profesional aduce noi caracteristici precum alinierea automata a straturilor sau optiunea automata "blending" tot pentru straturi. Acestea permit realizarea unor compozitii avansate. Filtrele de tip "live" nedestructive sunt usor de inteles si utilizat si fac parte din setul de instrumente care cresc flexibilitatea. In plus, fluxul de lucru se accelereaza ca efect al interfetei optimizate si instrumentelor datorita carora se economiseste timp.

Lucrati cu productivitate mai mare


Profitati de o gama larga de imbunatatiri care vor duce la o productivitate marita. Bucurati-va de performantele procesoarelor Intel sau PowerPC pentru Mac si ale sistemelor Microsoft Windows XP si Windows Vista. Maximizati-va spatiul de lucru datorita interfetei optimizate, prelucrati imaginile de tip "raw" cu viteza si calitate sporita si realizati managementul elementelor de tip asset mult mai eficient in noul Adobe Bridge CS4. Bucurati-va de o completa compatibilitate cu produsul software Adobe Photoshop Lightroom (vandut separat), astfel incat modificarile facute unei imagini intr-un produs vor aparea automat si in celalalt.

Editati cu o putere de neegalat


Setul de instrumente de editare a imaginii, set usor de inteles si folosit, va permite sa corectati si sa imbunatatiti imaginile, avand un control al creatiei nemaiintalnit pana acum. Experimentati cu mult mai multa libertate folosind filtrele nedistructive. Ocupati-va usor de corectarea culorilor si de managementul acestora si convertiti imaginile color in unele alb-negru, cu doar un clic. Utilizati instrumentele de clonare si reparare a imaginii care acum sunt mult mai puternice. Aveti incredere intr-o conversie mult mai fidela cand imbinati o serie de poze obtinand o imagine HDR (32-bit high dynamic range).

Realizati compozitii cu instrumente revolutionare

Photoshop CS4 ofera o bogatie de caracteristici datorita carora compozitiile din sfera imaginilor multiple se realizeaza mult mai usor decat pana acum. Noile instrumente realizeaza automat alinierea si comanda "blend" in cazul straturilor si imaginilor bazate pe continut similar. Realizati o selectie pe imagine dintr-o singura miscare. Stabiliti caracteristicile marginilor selectiei cu ajutorul unei casete de dialog usor de utilizat si deosebit de intuitiva. Imbinati mai multe fotografii obtinand o imagine panoramica avand rezultate superioare.

Set de instrumente de editare conform standardelor din industrie

Capacitatea de editare a imaginilor cu instrumentele oferite de Photoshop CS4 se ridica la inaltimea standardelor existente in industrie, incluzand o corectare imbunatatita a culorii si optiunile de clonare si reparare.

Editare nedistructiva

Profitati de capacitatea de editare nedistructiva care include filtrele Smart ce permit vizualizarea diferitelor efecte de imagine si obiectele Smart ce permit modificarea dimensiunilor, rotirea si lucrul cu rasterizarea si graficele vectoriale, toate acestea fara alterarea pixelilor.

Set bogat de instrumente pentru desen si pictura


Imaginile pot fi create sau modificate cu instrumente profesionale si complet customizabile avand setari pentru pictura, pensule artistice si elemente pentru desen, toate acestea de o mare varietate.

Compozitii avansate

Aliniati automat multiple straturi Photoshop sau imagini bazate pe continut similar. Comanda "Auto-align Layers" analizeaza rapid detaliile si muta, roteste straturi sau aplica "warp" straturilor pentru a le alinia perfect. Comanda "Auto-blend Layers" aplica "blend" culorii si umbririi pentru a obtine un rezultat editabil, bun.

Instrumente pentru selectie rapida si stabilirea proprietatilor marginilor

Faceti selectii "dintr-un foc". Desenati fara precizie si incomplet intr-o zona a imaginii, apoi instrumentul Quick Selection completeaza automat selectia respectiva pentru dvs. Dupa aceea, ocupati-va de chestiunile de finete ale selectiei respective folosind instrumentul Refine Edge.

Eficienta incorporata

Profitati de fluxul de lucru customizat si de mediul de lucru optimizat utilizand un management imbunatatit al paletelor astfel incat sa va puteti concentra atentia asupra imaginilor dvs., nu asupra software-ului.

Experienta de tiparire imbunatatita


Aveti un control mai bun asupra calitatii tiparirii datorita managementului culorii, unei ferestre mai mari de previzualizare inaintea tiparirii si mai multor controale intr-un singur loc, ceea ce va permite tiparirea in mai putini pasi. Controalele de tiparire imbunatatite, dezvoltate de Adobe si HP in colaborare, duc la o tiparire mai usoara si mai previzibila si usureaza optiunile de setup datorita integrarii realizate, permitand selectarea imprimantelor de tip HP, Epson si Canon.

Adobe Bridge imbunatatit


Organizati si realizati managementul imaginilor dvs. mai eficient cu produsul software Adobe Bridge CS4, caracterizat printr-o performanta imbunatatita, un panou de filtrare pentru o cautare mai usoara, capacitatea de a grupa multiple imagini sub un singur "thumbnail", instrumentul Loupe, navigarea offline printre imagini si multe altele.

Gama larga de formate suportate


Importati si exportati o gama larga de formate ale fisierelor, incluzand PSD, BMP, Cineon, JPEG, JPEG2000, OpenEXR, PNG, Targa si TIFF.

Cerinte de sistem:


Procesor de 1.8 GHz sau mai rapid
512 MB de RAM (1 GB recomandat)
1 GB de spatiu disponibil pe hard disk pentru instalare; este necesar spatiu liber suplimentar in cursul instalarii (nu se poate instala pe dispozitive de stocare bazate pe memorie flash)
Unitate DVD-ROM
Afisaj 1,024x768 (1,280x800 recomandat) cu placa video pe 16 biti
Anumite caracteristici accelerate de GPU necesita asistenta video pentru Shader Model 3.0 si OpenGL 2.0
Unitate DVD-ROM
Shader Model 3.0
Software QuickTime 7.2 necesar pentru caracteristici multimedia
Conexiune Internet in banda larga necesara pentru serviciile online**

Eu unul inca folosesc good old CS2, dar am considerat aceste informatii utile.

Informatii preluate de pe http://www.OferteIT.ro
Last edited by Dzan on Tue Jan 20, 2009 10:41 pm, edited 2 times in total.
Dzan
 

Postby mad » Tue Jan 20, 2009 10:29 pm

Hmm. Nu stiu ce pot sa zic, incercarea asta de a parea activ sau a demonstra ca nu ai primit moderator aiurea (am observat ca esti moderator si abea ai facut contul) mi se pare cam stupida. Oricine poate copia descrieri de pe site'uri de specialitate.
Trist, foarte trist.
mad
 

Postby Dzan » Tue Jan 20, 2009 10:38 pm

Intr-adevar, dar poate nu toata lumea stie de site-ul respectiv si acele informatii pot fi folositoare si pe acest forum.

Momentan ma axez pe alte probleme ale forumului si mai tarziu si cu postarile. Probabil ai observat si putina curatenie pe forum si in urmatoarele zile, multe alte schimbari vor venii.

Sunt noul administrator, dar cum erorile nu ma lasa sa transform acest cont in Admin, momentan folosesc contul lui eXp3rT.
Dzan
 

Postby mad » Tue Jan 20, 2009 10:40 pm

Din cate stiam eu, ar fi trebuit o perioada de proba inainte de a primi acces. Tu nu ai avut o astfel de perioada?

Ah, si ma indoiesc ca este cineva care nu stie sa foloseasca Google.
mad
 


Return to Foto

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron