Mancaruri cu carne sau mancaruri cu legume?

Secrete culinare de la lume adunate.

Mancaruri cu carne sau mancaruri cu legume?

Postby Dzan » Wed Dec 16, 2009 11:35 am

Carne de Porc Pregatita in Stil Elvetian:
Ingrediente:
-1,5 kg carne de porc;
-100 g unt;
-3 cepe mari;
-1 lingurita boia (dulce sau iute,
dupa gust);
-2-3 ardei verzi (sau diferiti colorati);
-2-3 rosii;
-3-5 catei de usturoi;
-1-2 foi de dafin
-1 ardei iute;
-sare;
-piper.


SAU


Alge cu Paste si Legume:
Ingrediente:
o mana de alge
200 gr paste
2 morcovi
1 chuchu (sau inlocuiti cu varza bruxelles)
o cutie de ciuperci champion
1 cutie smantana de soia
User avatar
Dzan
Site Admin
 
Posts: 86
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:22 pm

Return to Retete

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron